Asbestsanering 

Asbest was een ideaal product: het is thermisch, elektrisch en geluidsisolerend, maar ook onbrandbaar, sterk, flexibel en slijtvast. Het reageert nauwelijks met chemische stoffen en is vochtwerend. Asbestsanering na brand maar bovenal, het was goedkoop. Asbest vond zijn toepassing duizenden producten, waaronder in vloerbedekking, vensterbanken, dakbedekking, rioolbuizen, remvoeringen, pakkingen en isolatiemateriaal.

Inmiddels is bij iedereen bekend dat asbest ook ernstige risicoís voor de gezondheid oplevert. Daarom is het gebruik van asbest sinds 1993 verboden. Er is echter nog veel asbest in onze leefomgeving aanwezig. In het Asbestbesluit zijn daarom strikte regels opgesteld voor de sloop, transport, opslag en verwerking van asbest. Deze regels worden ook zeer streng gehandhaafd. Alleen erkende, volledig gecertificeerde asbestsaneerders mogen asbestproblemen aanpakken.

Of het nu gaat om asbestsanering bij sloop, asbestsanering bij renovatie, of asbestsanering na een calamiteit als brand: Vriend Asbestsanering BV is hierbij uw beste partner.

Vriend Asbestsanering BV is volledig gecertificeerd conform het processchema asbestinventarisatie en staat borg voor verantwoorde, maar zeker ook een kostenefficiŽnte sanering van uw asbestprobleem.