De kracht van Vriend Sloopwerken

Er zijn drie goede redenen om Uw sloopwerkzaamheden aan P. Vriend BV uit te besteden:
 

Ervaring

Het bouwen van een pand wordt doorgaans niet overgelaten aan de plaatselijke klusjesman, maar aan een ervaren bouwkundig aannemer.
Voor het veilig slopen van een pand moet een aannemer van sloopwerken eveneens over een grote bouwkundige kennis en ervaring beschikken. Deze specialistische vaardigheden zijn bij Vriend Sloopwerken ruimschoots aanwezig. Bovendien zijn wij conform de SC530 gecertificeerd als deskundig asbestsaneerder. Veiligheid heeft bij onze werkzaamheden de hoogste prioriteit. 

EfficiŽntie

Vriend Sloopwerken houdt zich al decennialang bezig met het slopen van kleine woonhuizen tot grote flats, van scholen tot bedrijfspanden. Onze zeer ervaren medewerkers hebben de beschikking over de modernste machines en hulpmiddelen. Hierdoor kunnen de werkzaamheden snel, efficiŽnt en vooral veilig uitgevoerd worden. Bovendien levert de sanering van eventueel aanwezig asbest in het slooppand door onze certificering als asbestsaneerder geen onnodig tijdsverlies op.

Kostenbeheersing

In deze tijd vraagt het slopen van een pand veel meer van de aannemer dan sloopwerken alleen.
De verwerkingskosten van bouw- en sloopafval zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Er dient zoveel mogelijk afval gerecycled te worden. Goede scheiding van de verschillende sloopmaterialen als bijvoorbeeld puin, staal, hout en herbruikbare materialen levert bij de verwerking een grote kostenbesparing op.
Om de sloopkosten zo laag mogelijk te houden dient de recycling al op het sloopwerk te beginnen en dat vraagt een uitstekende planning van het project.
De decennialange ervaring van Vriend Sloopwerken heeft ons meesters gemaakt in het efficiŽnt plannen van sloopwerken in al haar facetten.